Disclaimer


Cappuccino, gevestigd aan de Driesprong 7 

5241 TJ te Rosmalen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60540702

Deze website is het eigendom van en wordt beheerd door: Cappuccino

E info@delekkerstevlaai.nl

Gerelateerde informatie:
Algemene Voorwaarden
Privacy BeleidVerwerkersovereenkomst

Op deze website is een gebruikersovereenkomst van kracht tussen Cappuccino en de bezoeker van de website, hierna ‘de gebruiker’ genoemd. Door gebruik te maken van de website sentinel.nl gaat de gebruiker akkoord met de onderstaande voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Cappuccino behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Controleer daarom regelmatig de disclaimer.

Gebruiksvoorwaarden Website & Informatie:


Alle informatie, teksten (zoals specificaties, gebruiksaanwijzingen en productbeschrijvingen), foto’s, handelsnamen, producten en/of diensten – hierna ‘de informatie’ genoemd – die via deze website worden aangeboden of gebruikt, behoren in eigendom toe aan Sentinel B.V
Het is u niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cappuccino het beschikbaar gestelde materiaal te kopiëren, wijzigingen, distribueren, verspreiden of op een andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.

Links naar deze website:


Links naar deze website zijn enkel toegestaan voor zover duidelijk aan de gebruiker wordt aangetoond dat deze zich op de website van Cappuccino bevindt of via de link naar de website van Cappuccino wordt gestuurd.

Aansprakelijkheid:


De informatie die op of via deze website wordt aangeboden kan onvolkomenheden van allerlei aard, zowel naar vorm als naar inhoud, bevatten. Cappuccinostaat niet in voor de geschiktheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie. De informatie wordt geleverd en weergegeven zonder enige vorm van garantie.

Cappuccino is in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, directe en/of indirecte schade, voortvloeiende uit of op de een of andere wijze verband houdende met het gebruik en/of de werking van deze website, met vertraging en/of het onvermogen om deze website te gebruiken, zelfs indien Cappuccino van de mogelijkheid van schade op de hoogte is gesteld.

Links naar andere websites:


Deze website kan eventueel links naar websites of webpagina’s van derden bevatten of zij kan daar op een andere manier naar verwijzen. Het plaatsen van links naar andere websites of webpagina’s houdt op geen enkele wijze een (impliciete) goedkeuring in van de inhoud van die websites of webpagina’s Cappuccino heeft geen zeggenschap over de inhoud van die websites of webpagina’s en kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud daarvan.

Privacy:


Cappuccino verwijst hiervoor naar haar Privacy beleid en de Verwerkersovereenkomst AVG.
Op deze gebruiksovereenkomst is het Nederlandse recht van toepassing. Alle geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.

Contactinformatie:


Als u vragen heeft over deze gebruikersovereenkomst, neemt u dan contact met Cappuccino op via
het contactformulier.
Cappuccino, versie juni 2020
Cappuccino Rosmalen
KvK nr: 60540702
BTW-nr: NL002311619B62
De Driesprong 7 - 8
5241 TJ Rosmalen

Tel: 073 690 00 70
info@delekkerstevlaai.nl

Openingstijden
Maandag 08.00 tot 17.00
Dinsdag t/m Vrijdag :
07.30 tot 17.00
Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zondag 09.00 tot 13.00
 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram